Veranderingen in de IMDG code per 1 januari 2010

Auteur(s)

Veranderingen in Amendment 34-08 van de IMDG code kunnen alvast geraadpleegd worden. De veranderingen zullen, indien definitief goedgekeurd, in het najaar gepubliceerd worden. De veranderingen zijn dan per 1 januari 2010 van kracht. Een grote verandering heeft plaatsgevonden op het gebied van opleidingen. Waar 1.3.1.1. altijd melding maakte van "should" m.b.t. opleidingen van walpersoneel zal er nu het woord "shall" staan.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren