Toename gebruik Ethanol reden voor extra aandacht brandbestrijding

Auteur(s)

De wereldwijde toename van het gebruik van de zeer brandbare stof Ethanol (waaronder het gebruik in E10, E85 en E95 brandstoffen) en dus ook de toename van het transport en opslag van dit product was voor de "Ethanol Emergency Response Coalition" in de Verenigde Staten aanleiding om meer aandacht te schenken aan de brandbestrijdingsaspecten van deze "nieuwe" brandstoffen. Mede aanleiding hiervoor was ook de sterke toename van het aantal grote brandgerelateerde incidenten met Ethanol.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren