Subsidie stromen centraal bij de OPTO op 16 oktober

Auteur(s)

Op donderdag 16 oktober zal de OPTO (Overleggroep Particuliere Tankvaartondernemers) bijeen komen in het Binnenvaarthuis in Rotterdam. Centraal voor deze bijeenkomst zullen de diverse (nieuwe) subsidiestromen staan die de overheid aan de binnen(tank)vaart ter beschikking heeft gesteld. SenterNovem zal de diverse bestaande en nieuwe subsidies toelichten. SenterNovem is een agentschap van het Ministerie van Economische Zaken. 

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren