Onderzoeksrapport (MAIB) ms. Annabella gepubliceerd

Auteur(s)

Onlangs heeft de Engelse Marine Accident Investigation Branch (MAIB) een rapport gepubliceerd waarin diverse aanbevelingen worden genoemd ten aanzien van de stuwage van containers aan boord van zeeschepen. Het onderzoek naar aanleiding van een incident met containers aan boord van ms Annabella bracht o.a. aan het licht dat scheepsofficieren nauwelijks de tijd hadden en kregen om te controleren of de stuwage heeft plaatsgevonden conform het stuwageplan en wat het effect van de stuwage is op de stabiliteit van het schip.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren