Kreekrak convenant ondanks vertraging ondertekend

Auteur(s)

Op maandag 23 juni jl. is het zogenaamde "Kreekrak Convenant" ondertekend. Verschillende partijen waaronder, namens het ministerie van Verkeer en Waterstaat, de Staatssecretaris mw. J.C. Huizinga-Heringa, het Centraal Bureau voor de Rijn- en Binnenvaart en een aantal van haar leden zoals Danser Containerline B.V., Van Uden Container Barging B.V. en partijen als MCT Lucassen, Hapag-Lloyd Nederland B.V, Maersk Benelux B.V, ECT, Deltalinqs etc.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren