ADN M006: uitstel taalverplichting documentatie

Auteur(s)

De eerste officiële multilaterale ADN-overeenkomst (M001) tussen Duitsland en Nederland is voor een tweede keer verlengd, tot medio 2013, via multilaterale overeenkomst M006. Dit keer dus voor een halfjaar. Duitsland en Nederland habben eind 2010 de M001 ondertekend, vorig jaar de M003, en nu dus de M006. Deze M003 zorgde voor de verlenging tot eind 2012. Deze multilaterale overeenkomsten betroffen afwijkende bepalingen over de taal waarin vervoersdocumenten opgesteld moeten worden en waarin de documenten aan boord moeten zijn gesteld.

U wilt informatie raadplegen waar u momenteel geen toegangsrechten voor hebt. Voor toegang dient u in te loggen of een abonnement af te sluiten.

Log in als u een abonnement heeft op Gevaarlijke Lading om toegang te krijgen tot dit onderdeel. Indien u geen abonnement heeft; kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de Sdu website of neem contact op met de Sdu Klantenservice: 070 378 98 80 of informatie@sdu.nl.

Voor meer informatie over de abonnementsmogelijkheden of een vrijblijvende digitale rondleiding door de inhoud en functionaliteit van Gevaarlijke Lading, mail naar gevaarlijkelading@sdu.nl.

Inloggen  Abonneren